Loading...
O nama 2017-07-07T15:43:34+00:00

Razvijaj vijuge u Vijugici

Obrazovni centar Vijugica je mesto gde se znanjem i kreativnošću, uz primenu miksa savremenih i tradicionalnih metoda, pruža podrška razvoju deteta kroz mentalnu aritmetiku, igru i radionice. Na taj način mali ljudi stiču priliku da iskoriste sve potencijale svog uma, postanu otvoreniji i spremniji za buduće obrazovne,  životne i profesionalne izazove.

Obrazovni centar Vijugica pristupa edukaciji i podsticanju razvoja deteta kroz multidisciplinarni pristup.

Cilj Obrazovnog centra Vijugica je, sa jedne strane isticanje svih potencijala deteta, a sa druge strane minimiziranje ili otklanjanje razvojnih poteškoća.

Kroz timski rad naših stručnjaka nastavnika, defektologa i logopeda optimalizujemo rast i razvoj dece u aspektima:

 Pažnje i koncentracije
 Grube i fine motorike
 Komunikacije i govora
 Učenja
 Pamćenja
 Čitanja, pisanja, računanja
 Inteligencije
 Sticanja socijalnih veština
 Postizanja emocionalne stabilnosti i kontrole

Obrazovni centar Vijugica licenciran je od strane ovlašćenog centra PRO MENS iz Niša, za primenu programa SuanPan mentalne aritmetike.

0
Broj polaznika
0
Broj časova
0
Ukupno urađenih zadataka

Zapažanja roditelja

Jasmina Uzelac Pajković
Jasmina Uzelac Pajković
SuanPan i Vijugica obrazovni centar veoma su pozitivno uticali na mog 5-to godišnjeg sina. Posle samo mesec dana znatno mu je povećana koncentracija, izuzetno se zainteresovao za brojeve i računanje, a primetili smo i da mu je pospešeno logicko razmišljanje. Topla preporuka svim roditeljima koji imaju buduće predškolce i školarce, odlicna podloga i ozbiljna priprema za predstojeće školske dane.
Koncentracija 93%
Logičko razmisljanje 90%
Goran Vještica
Goran Vještica
Od kada je moja ćerka u programu Suan Pan mentalne aritmetike zapažam da osim lakšeg računanja i rešavanja metematičkih operacija ima bolju pažnju i koncentraciju. Ovaj program joj je pomogao da lakše prihvati i savlada i školske obaveze i zadatke s’ obzirom da je i djak prvak.
Najviše je napredovala u pozitivnoj promeni odnosa prema učenju i u održavanju fokusa i koncentracije.
Bolji odnos prema učenju 96%
Bolja pažnja 92%
Milan Tanasijevic
Milan Tanasijevic
Verovatno,kao i većina roditelja,bez previše informacija i predznanja o Suan Pan metodi učenja,upisali smo našu 5-ogodišnju ćerku u „Vijugicu“. Naša ideja je bila da joj približimo svet brojeva i podstaknemu logiku i razmišljanje. Vrlo brzo,rezultati su bili zapanjujući. Sa lakoćom je savladala nove izazove i zadatke, a rešavanje domaćih zadataka kod kuće joj je postala i omiljena aktivnost. Napredak je bio ocigledan,ali je nama od toga bio bitniji odnos predavača i ostalih zaposlenih prema našem detetu. Malo je reći da smo prezadovoljni, a Teina želja da ne propusti nijedan gas govori sama za sebe.
Bolje razmišljanje 89%
Savladavanje novih izazova 95%

ProMens. Suan Pan.

Vijugica je licencirana od strane ProMens-a Niš,  nosioca licence Suan Pan Mentalne aritmetike za Balkan.

PRO MENS

Visi nivo kreativnosti

Viši nivo samopouzdanja

Bolje analitičke veštine