Probudi umetnika – Časovi slikanja

//Probudi umetnika – Časovi slikanja

Probudi umetnika – Časovi slikanja

Šta je slikasrtvo?
Kad je nastalo?
Koji je smisao slikastva u današnjem vremenu?
Zanima Vas?
E pa onda ste Vi doborodošli, jer ovo je jedna sjana ideja nastala baš iz te percepcije.
Radionica slikanja, nije onakva kakvu nam ostali nude, nije to taj smisao, iako ima i tog skolskog u njoj. No ipak je ova jedisntvena radionca gde ste Vi individue, ne djaci u školi..
Sam koncept smišljen je tako da se uz zabavu na kretivan način upoznate sa slkarskim medijumom, nastankom i razvojem slikarastva kroz zivot.
Program vodi slikar Danijel Gajta, sjajan prestavnik ljubavi prema umetnosti istoriji i naravno slikarstvu. On ce svojim poznavanjem kako savremenih tehnika tako i razvojem slikarstava to na najbolji način približiti polaznicima .
Iako je radionica grupnog karaktera, kvalitet nastave je na visokom nivou, posvećenost polazniku je usklađena sa potrebama samog. Samim odabirom ove radionice Vi dobijate mogućnost da radite i stvarate kreativne radove koji ce Vas uvesti u sasvim novi smisao života, dočarati njegovu lepotu i na jedan nesvakidšanji način usmeriti na dobre strane života kroz umetnost.
Svako je doborodošao, mali ili veliki svet umetnosti je uvek otovoren širi ruke ka svima koji žele da nauče nesto lepo novo na jedisntven način.

Nastava traje 90 minuta, odvija ponedeljkom i petkom od 17h.

2018-11-27T22:56:52+00:00 новембар 27th, 2018|Uncategorised|0 Comments

Leave A Comment